Navigace

Obsah

Startuje nový ročník soutěže Regionální potravina Plzeňského kraje

Typ: ostatní
Startuje nový ročník soutěže Regionální potravina Plzeňského kraje Již 16 let mají výrobci kvalitních potravin možnost získat prestižní ocenění Regionální potravina, udělované Ministerstvem zemědělství nejlepším regionálním výrobkům.

Tato značka si za dobu své existence vybudovala silné renomé nejen mezi výrobci, ale i spotřebiteli, kterým garantuje, že označený produkt je vyroben z regionálních surovin a splňuje vysoké kvalitativní standardy.


Pokud i vy vyrábíte potraviny ze surovin pocházejících z Plzeňského kraje a chcete získat prestižní potravinářské ocenění, přihlaste se do dalšího ročníku soutěže!

 

S přihláškami Vám rádi pomůžeme.

 

Proč se zúčastnit soutěže Regionální potravina?


1) Prestiž a ocenění kvality: Prestiž je hlavní motiv výrobců pro získání tohoto ocenění, které je vnímáno jako symbol kvality a důvěry.
2) Podpora prodeje: Značka Regionální potravina posiluje důvěru u zákazníků, což vede ke zvýšení prodeje a k rozvoji vašeho podnikání.
3) Budete vidět: Zapojením se do různých marketingových aktivit projektu vám značka umožňuje být více vidět.
4) Spolupráce: Projekt poskytuje skvělou příležitost k navázání nových kontaktů s dalšími producenty, restauracemi, obchody a dalšími partnery v potravinářském průmyslu.
5) Podpora udržitelnosti: Soutěž podporuje výrobce, kteří kladou důraz na udržitelné zemědělství, šetrný přístup k přírodě a péči o životní prostředí pro lepší budoucnost nás všech.
6) Výhody bez jakýchkoliv nákladů: Výhrou v soutěži Regionální potravina můžete pouze získat. Celý proces administrace a získání značky je zcela zdarma!

 

📌 Uzávěrka přihlášek: 10. 4. 2025
📌 Hodnotitelská komise, Klatovy: 23. 4. 2025

 

Jak se přihlásit?
Vyplněné přihlášky zasílejte na adresu Úhlava, o.p.s., Plánická 174, Klatovy nebo datovou schránkou vdrs6nd. Přihlášku můžete doručit i osobně.

Soutěžní kategorie:
1. Masné výrobky tepelně opracované
2. Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy, čerstvé maso a masné polotovary
3. Sýry včetně tvarohu
4. Mléčné výrobky ostatní
5. Pekařské výrobky včetně těstovin
6. Cukrářské výrobky včetně cukrovinek
7. Nápoje (s výjimkou vína)
8. Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě
9. Ostatní

Přihlásit můžete maximálně 5 výrobků do každé kategorie.

!!! Pouze vítěz kategorie může získat ocenění Regionální potravina!!!

Soutěž v Plzeňském kraji koordinuje Úhlava, o.p.s., ve spolupráci s Místní akční skupinou Pošumaví, z.s. za mediální a marketingové podpory Plzeňského kraje.
Další informace a potřebné dokumenty naleznete také ZDE.

Kontakt:
Ing. Helena Hnojská
tel.: 724 734 957
e-mail: hnojska@uhlava.cz

 

.


Přílohy

Vytvořeno: 11. 3. 2025
Poslední aktualizace: 11. 3. 2025 14:38
Autor: Věra Dvořáková