Navigace

Obsah

Regionální potravina Plzeňského kraje

Typ: ostatní
Regionální potravina Plzeňského kraje 1 Hledáme vítěze 14. ročníku soutěže Regionální potravina Plzeňského kraje

Vyrábíte kvalitní potraviny z regionálních surovin? Jste malý nebo střední podnik? Chcete se odlišit od konkurence? Přihlaste své výrobky do soutěže Regionální potravina Plzeňského kraje a získejte tuto prestižní potravinářskou značku.

 

Soutěž v Plzeňském kraji koordinuje opět obecně prospěšná společnost Úhlava ve spolupráci s Místní akční skupinou Pošumaví, z.s. za mediální a marketingové podpory Plzeňského kraje.

Co můžete získat? Prestiž, publicitu, propagační materiály, prezentaci Vás a vašeho výrobku na 15 akcích v kraji, v případě zájmu i na dalších významných veletrzích v ČR i zahraničí, prezentaci v pořadech Kluci v akci či Herbář.

Přihlášky pro maximálně 5 výrobků (v každé kategorii) je možné zasílat do 28. 4. 2023 na adresu Úhlava, o.p.s., Plánická 174, Klatovy nebo elektronicky na regionalnipotravina@uhlava.cz. Přihlášku je možné samozřejmě také osobně přinést na výše uvedenou adresu.

Vítězové budou známi 10. 5. 2023, kdy zasedne Hodnotitelská komise.

Veškeré potřebné dokumenty a další informace naleznete zde.

http://www.regionalnipotravina.cz/pro-vyrobce/plzensky-kraj/

Soutěžní kategorie:

1.    Masné výrobky tepelně opracované

2.    Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

3.    Sýry včetně tvarohu

4.    Mléčné výrobky ostatní

5.    Pekařské výrobky včetně těstovin

6.    Cukrářské výrobky včetně cukrovinek

7.    Alkoholické a nealkoholické nápoje (s výjimkou vína)

8.    Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě

9.    Ostatní

 

NEVÁHEJTE A PŘIHLASTE SVÉ VÝROBKY DO SOUTĚŽE.

S vyplněním přihlášek Vám rádi pomůže.

Kontaktní osoby:

Ing. Helena Hnojská, 724 734 957, regionalnipotravina@uhlava.cz; hnojska@uhlava.cz

Ing. Ivo Šašek, 774 411 095, regionalnipotravina@uhlava.cz

Náborový dopis

Tisková zpráva

Leták


Přílohy

Vytvořeno: 14. 4. 2023
Poslední aktualizace: 14. 4. 2023 13:52
Autor: Eva Kyrálová